ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

ZŠ Úvaly - budova C

Přístupný
Kontakty

nám. Arnošta z Pardubic 8
Úvaly

telefon +420 281981974


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Budova C Základní školy Úvaly má samostatný vstup z náměstí, který je zároveň hlavním vstupem do komplexu budov ZŠ. Povrch přístupové komunikace má asfaltový povrch s podélným sklonem (5 – 12 %). Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 72 cm) se otevírají mechanicky směrem ven, k dispozici je stálá služba pro případné otevření vedlejšího křídla.

Interiér:

Prostory ZŠ jsou umístěny v přízemí, 1. a 2. patře. Jednotlivá patra propojuje osobní výtah. Manipulační prostor je dostatečný, všechny průchody jsou širší než 80 cm.

V přízemí se nachází šatny a 3 běžné třídy. Přístup do tělocvičny je přes -6 schodů. Propojení s budovou B je pouze mimoúrovňově schodištěm.

V 1. a 2. patře se nachází 4 (ve druhém 5) běžné třídy a upravená toaleta pro osoby s omezenou schopností pohybu. Propojení s budovou B je v obou patrech pouze schodištěm přes -5 schodů.

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 90 cm; klec šířka 109 cm, hloubka 138 cm) spojuje přízemí až 2. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem a zrcadlem na čelní stěně. Sklopné sedátko je k dispozici. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 100 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 103 cm.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 87 cm; kabina šířka 160 cm, hloubka 166 cm) se nachází v dívčím oddělení v 1. a 2. patře. Jednokřídlé dveře do WC nejsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 100 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici, využít lze vyhrazená stání na náměstí Arnošta z Pardubic ve vzdálenosti cca 100 m od vstupu do ZŠ.

Poznámky:

Mapováno 8/2017

Galerie:
ZŠ Úvaly - budova C   ZŠ Úvaly - budova C   ZŠ Úvaly - budova C   ZŠ Úvaly - budova C
Mapa