ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

ZŠ U školské zahrady

Nepřístupný
Kontakty

U Školské zahrady 1030/4
Praha 8

telefon +420 284680367


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Prostory ZŠ se nachází v hlavní budově a samostatné budově školní jídelny.

HLAVNÍ BUDOVA

Před vstupem do hlavní budovy je schodiště (+8 schodů). Bezbariérový přístup není k dispozici. Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 90 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. V zádveří je k dispozici zvonková signalizace s obousměrnou komunikací (výška 144 cm). Ze zádveří vedou do vstupní haly další totožné dveře, otevírají se mechanicky směrem do zádveří. Za dveřmi následuje dalších +5 schodů.

ŠKOLNÍ JÍDELNA

Samostatný vstup do budovy školní jídelny je přímou rampou (sklon 9,5 %, šířka 97 cm, délka 300 cm) opatřenou jednostranným madlem (výška 90 cm), která překonává +2 schody. Jednokřídlé vstupní dveře (šířka 87 cm) se otevírají mechanicky směrem ven.

Interiér:

HLAVNÍ BUDOVA

Všechny třídy a odborné učebny jsou umístěny ve zvýšeném přízemí až 2. patře. Jednotlivá patra propojuje pouze schodiště. Manipulační prostor je dostatečný. K dispozici je pouze běžné WC.

ŠKOLNÍ JÍDELNA

Ve zvýšeném přízemí budovy se nachází školní jídelna se stoly s pevnými židlemi bez možnosti podjezdu, jedna třída družiny a upravená toaleta. Další 4 třídy družin jsou v 1. patře s přístupem pouze po schodišti.

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

Upravená, přesto nepřístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 137 cm, hloubka 137 cm) z důvodu nedostatečných rozměrů je samostatná a nachází se ve zvýšeném přízemí budovy školní jídelny. Přístup na toaletu je přes předsíň (dveře šířka 80 cm; předsíň šířka 137 cm, hloubka 155 cm. Jednokřídlé dveře do WC nejsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je omezený (šířka 74 cm). Toaletní mísa je vybavena pouze jedním pevným madlem na straně u zdi. Sklopné madlo není k dispozici.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 8/2017

Galerie:
ZŠ U školské zahrady   ZŠ U školské zahrady   ZŠ U školské zahrady   ZŠ U školské zahrady   ZŠ U školské zahrady   ZŠ U školské zahrady   ZŠ U školské zahrady
Mapa