ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

ZŠ Kolovraty školní jídelna

Částečně přístupný
Kontakty

K Poště 416
Praha - Kolovraty

telefon +420 267711444


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Povrch přístupového chodníku tvoří rovná betonová dlažba. Krátké schodiště (+5 schody) před vstupem do budovy překonává jednoramenná rampa (sklon 12-14 %, šířka 132 cm, délka 480 cm) s oboustranným madlem (výška 97 cm). Manipulační prostor nad rampou je dostatečný.

Vstupní jednokřídlé dveře (šířka 78 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Ze vstupní chodby se šatnou a upravenou toaletou vedou do interiéru jídelny dvoukřídlé dveře (šířka 2x 74 cm).

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Průchody jsou široké min. 80 cm. K dispozici jsou stoly (výška 73 cm) s možností podjezdu (min. výška 68 cm). Výdejní pult je ve výšce 74 cm.

Výtah:

Výtah není k dispozici. Převýšení je řešeno rampou (viz Vstup).

WC:

Upravená toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 205 cm, hloubka 135 cm) je rozměrově nedostatečná. Nachází se ve vstupní chodbě. Jednokřídlé dveře do WC se otevírají mechanicky směrem dovnitř (!). Kabina má otočenou dispozici o 90° (WC mísa je kotvená na pravé boční stěně). Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Toaletní mísa a je vybavena pouze jedním pevným madlem. V době mapování (11/2017) sloužila kabina jako sklad uklízecích prostředků.

Parkování:

K dispozici je 1 vyhrazené parkovací stání umístěné na parkovišti u objektu.

Poznámky:

11/2017

Galerie:
ZŠ Kolovraty školní jídelna   ZŠ Kolovraty školní jídelna   ZŠ Kolovraty školní jídelna   ZŠ Kolovraty školní jídelna
Mapa