ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

ZŠ Jarov

Nepřístupný
Kontakty

V Zahrádkách 1966/48
Praha 3

telefon +420 284860650


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

HLAVNÍ BUDOVA

Komunikace v okolí objektu jsou tvořeny převážně kvalitní dlažbou v kombinaci podélného (6 %) a příčného (2 – 3 %) sklonu. Před vstupem do budovy je schodiště (+4 schody). Za dvoukřídlými vstupními dveřmi (šířka 2x 80 cm) následují další +4 schody do vstupní haly.

ŠKOLNÍ DRUŽINA

Samostatná budova školní družiny se nachází na pozemku školy s přístupem vpravo od hlavní budovy. Před vstupem je k dispozici zvonková signalizace s obousměrnou komunikací (výška 139 cm). Jednokřídlé vstupní dveře (šířka 110 cm) se otevírají mechanicky směrem ven.

Interiér:

HLAVNÍ BUDOVA

Z úrovně vstupní haly je přístup vpravo do tělocvičny a vlevo přes další schodiště do zvýšeného přízemí. Všechny třídy a odborné učebny se nachází ve zvýšeném přízemí až 1. patře. Školní jídelna je umístěna v suterénu. Jednotlivá patra propojuje pouze schodiště. K dispozici je pouze běžné WC.

ŠKOLNÍ DRUŽINA

Celkem 6 tříd družiny je umístěno v přízemí s jednokřídlými dveřmi (šířka 92 cm). Manipulační prostor je dostatečný. K dispozici je upravená toaleta.

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 177 cm, hloubka 214 cm) je samostatná a nachází se v přízemí budovy školní družiny. Jednokřídlé dveře do WC nejsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 100 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Parkování:

V areálu ZŠ je k dispozici jedno vyhrazené parkovací stání.

Poznámky:

Mapováno 1/2018

Galerie:
ZŠ Jarov   ZŠ Jarov   ZŠ Jarov   ZŠ Jarov   ZŠ Jarov   ZŠ Jarov
Mapa