ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

ZŠ Chelčického

Částečně přístupný
Kontakty

Chelčického 2614/43
Praha 3

telefon +420 222592504


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu ANO Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Před hlavním vstupem do objektu je +8 schodů, které překonává svislá schodišťová plošina (nosnost 340 kg; rozměry přepravní plochy - šířka zúžena madlem na 86 cm, hloubka 140 cm). Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 80 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Za vstupem následují šatny a školní jídelna (vstup dvoukřídlé dveře - průjezd šířka 123 cm, stoly možnost podjezdu 68 cm), od kterých klesá strmá část chodby (sklon 14 %, délka 622 cm) do hlavních komunikačních prostor v úrovni přízemí.

Vedlejší vstup je možný z parkoviště v areálu ZŠ dvoukřídlými dveřmi (šířka 2x 78 cm) přímo na úroveň hlavních komunikačních prostor v přízemí.

Interiér:

Prostory ZŠ se nachází v přízemí až 3. patře a ve třech mezipatrech s přístupem z podesty hlavního schodiště. Osobní výtah propojuje pouze hlavní patra. Ve třech nepřístupných mezipatrech jsou umístěny třídy i odborné učebny, k přístupu je možné využít pouze schodolez. Přístup k tělocvičnám je z 1. patra totožnou strmou částí chodby a dále přes +4 schody. Šatny a sprchy jsou bez úprav pro osoby s omezenou schopností pohybu. Upravená toaleta se nachází v 1. a ve 3. patře.

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 90 cm; klec šířka 177 cm, hloubka 157 cm) spojuje přízemí až 3. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem a zrcadlem na čelní stěně. Sklopné sedátko chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 111 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 119 cm.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 181 cm, hloubka 201 cm) je samostatná a nachází se v 1. a 3. patře. Jednokřídlé dveře do WC nejsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 116 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

Parkování:

K dispozici jsou 2 vyhrazená parkovací stání umístěná na parkovišti v areálu ZŠ.

Poznámky:

Mapováno 1/2018

Galerie:
ZŠ Chelčického   ZŠ Chelčického   ZŠ Chelčického   ZŠ Chelčického   ZŠ Chelčického   ZŠ Chelčického   ZŠ Chelčického   ZŠ Chelčického
Mapa