ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

ZŠ Novoborská

Částečně přístupný
Kontakty

Novoborská 371/10
Praha 9

telefon +420 286006511


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Před hlavním vstupem do budovy školy jsou +2 schody, které překonává přímá rampa (sklon 12,5 %, šířka 129 cm, délka 193 cm), opatřená oboustranným madlem (výška 83 cm). Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 76 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Ze zádveří (šířka 468, hloubka 244 cm) vedou do interiéru další totožné dveře, otevírají se mechanicky směrem do zádveří.

Přístup ke školní družině je samostatným vchodem přes +1 schod, který překonává nájezd (sklon 7 %, šířka 180 cm, délka 210 cm). Dvoukřídlé vstupní dveře (hlavní křídlo šířka 90 cm, vedlejší křídlo šířka 48 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. V zádveří (šířka 474 cm, hloubka 180 cm) je k dispozici zvonková signalizace s obousměrnou komunikací (výška143 cm). Dále do interiéru vedou totožné dveře, otevírají se mechanicky směrem do zádveří.

Interiér:

Prostory školy se nachází ve zvýšeném přízemí až 2. patře. Jednotlivá patra jsou mezi sebou propojena svislou zdvihací plošinou. Na každém patře je k dispozici upravená toaleta. Třídy a učebny jsou přístupné jednokřídlými dveřmi (šířka 80 – 90 cm). Manipulační prostor v interiéru je dostatečný.

V přízemí se kromě učeben nachází dvě tělocvičny s přístupem dvoukřídlými dveřmi (šířka 2x 70 cm). Hygienické zázemí není upravené pro osoby s omezenou schopností pohybu.

První patro je rozdělené na dvě výškové úrovně dvouramennou rampou (sklon 10 %, šířka 150 cm, délka 1. úsek 442 cm, délka 2. úsek 244 cm). Na patře se nachází školní jídelna s přístupem dvoukřídlými dveřmi (šířka 2x 73 cm) vybavená samoobslužným pultem (výška 91 cm) a stoly s možností podjezdu (výška 62 cm).

Druhé patro je rozdělené na dvě výškové úrovně šikmou schodišťovou plošinou (nosnost 250 kg; rozměry přepravní plochy šířka 83 cm, hloubka 100 cm).

Družiny jsou s hlavní budovou propojeny spojovací chodbou, část chodby je v podélném sklonu (sklon 12 %, délka 287 cm).

Výtah:

Výtah není k dispozici, patra jsou propojena svislou zdvihací plošinou (nosnost 500 kg; rozměry přepravní plochy šířka 90 cm, hloubka 132 cm).

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 163 cm, hloubka 187 cm) je samostatná a nachází se v přízemí, prvním a druhém patře. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 112 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 10/2016

Galerie:
ZŠ Novoborská   ZŠ Novoborská   ZŠ Novoborská   ZŠ Novoborská   ZŠ Novoborská   ZŠ Novoborská   ZŠ Novoborská
Mapa