ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

ZŠ Mezi Školami

Částečně přístupný
Kontakty

Mezi Školami 2322/1
Praha 13

telefon +420 251613247


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu ANO Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Část přístupové komunikace k budově je v podélném sklonu (sklon 8,5 %, délka 7 m). Dvoukřídlé vstupní dveře (hlavní křídlo šířka 85 cm, vedlejší křídlo šířka 70 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. V prostorném zádveří se nachází zvonková signalizace (výška 143 cm) na družinu. Dále do interiéru pokračují další totožné dveře, otevírají se mechanicky směrem do zádveří.

Interiér:

Budova ZŠ se skládá z původního objektu a přístavby.

Hlavní vstup se nachází na úrovni přízemí původní budovy, všechny prostory jsou umístěny v přízemí, 1. a 2. patře. Jednotlivá patra propojuje šikmá schodišťová plošina (nosnost 250 kg; rozměry přepravní plochy šířka 83 cm, hloubka 113 cm). V přízemí se nachází kmenové třídy, školní jídelna s přístupem dvoukřídlými dveřmi (šířka 2x 74 cm) a stoly s pevnými sedadly. Možnost podjezdu (výška 75 cm) je z čela stolu. V přízemí se nachází také tělocvičny s šatnami a sprchovacím prostorem s přístupem přes sokl (výška 25 cm). V 1. a 2. patře se nachází další třídy a odborné učebny.

Původní budova je s novou přístavbou propojena v úrovni přízemí krčkem s trojramennou rampou (1. úsek sklon 9,5 %, šířka 200 cm, délka 300 cm; 2. úsek sklon 7 %, šířka 200 cm, délka 900 cm; 3. úsek sklon 12,5 %, šířka 200 cm, délka 300 cm). Na rampu navazuje osobní výtah, který propojuje úroveň krčku, zvýšené přízemí a první patro nové přístavby. V době mapování byl výtah mimo provoz.

Výtah:

V době mapování byl výtah v novém pavilonu mimo provoz.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 201 cm, hloubka 205 cm) je samostatná a nachází se ve zvýšeném přízemí a v prvním patře nového pavilonu. Jednokřídlé dveře do WC se otevírají mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 120 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Další upravená, přesto nepřístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 203 cm, hloubka 140 cm) z důvodu nevhodného směru otevírání dveří se nachází se u školní jídelny. Jednokřídlé dveře do WC se otevírají mechanicky směrem dovnitř. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 90 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

Parkování:

Nejbližší vyhrazené parkovací stání se nachází v ulici Petržílkova cca 100 m od vstupu do budovy.

Galerie:
ZŠ Mezi Školami   ZŠ Mezi Školami   ZŠ Mezi Školami   ZŠ Mezi Školami   ZŠ Mezi Školami   ZŠ Mezi Školami
Mapa