ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Dětské centrum Paprsek

Částečně přístupný
Kontakty

Bílinská 517/2
Praha 9

telefon +420 602123374


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Přístup k objektu tvoří kombinace popraskaného asfaltu a kvalitní dlažby. Převýšení u vstupu vyrovnává krátká přímá rampa (sklon 16 %, šířka 500 cm, délka 158 cm) s povrchem z velkoformátové dlažby. Rampa není opatřena zábradlím. Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 87 cm) se otevírají mechanicky směrem ven.

Interiér:

V přízemí se nachází denní stacionář pro dospělé, tělocvična a upravená toaleta. V prvním patře se nachází odborná pracoviště a stacionář pro děti. Přízemí a první patro spojuje osobní výtah. Všechny průchody jsou širší než 80 cm, manipulační prostor je dostatečný. Zvonkové signalizace k jednotlivým službám jsou umístěny v interiéru ve výšce (140 – 150 cm).

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 113 cm, hloubka 141 cm) spojuje 0. až 1. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem a zrcadlem na čelní stěně. Sklopné sedátko v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 101 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 117 cm.

WC:

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 164 cm, hloubka 339 cm) je samostatná a nachází se v přízemí u stacionáře. Jednokřídlé dveře do WC se otevírají mechanicky směrem do strany. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je z obou stran omezený (levá strana šířka 70 cm, pravá strana šířka 75 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Parkování:

Vyhrazené parkovací místo není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 12/2015.

Galerie:
Dětské centrum Paprsek   Dětské centrum Paprsek   Dětské centrum Paprsek   Dětské centrum Paprsek   Dětské centrum Paprsek   Dětské centrum Paprsek   Dětské centrum Paprsek   Dětské centrum Paprsek
Mapa