ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Dům s pečovatelskou službou U studánky

Částečně přístupný
Kontakty

U studánky 621/15
Praha 7

telefon +420 233370980


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu ANO Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Komunikaci v okolí objektu tvoří převážně mozaiková dlažba v obtížné kombinaci podélného (4 - 6 %) a příčného (4 %) sklonu. Před vstupem je kamenný práh (výška 2 – 4 cm) se zbroušenou hranou. Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 94 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř. K dispozici je zvonková signalizace s obousměrnou komunikací (výška 143 cm). Z prostorného zádveří (šířka 324 cm, hloubka 231 cm) vedou do chodby jednokřídlé posuvné dveře (šířka 110 cm).

Interiér:

V přízemí objektu se nachází zázemí pečovatelek, jídelna přístupná přes chodbu ve sklonu (sklon 9 %, délka 688 cm) a centrum osobní hygieny vybavené běžnou toaletou, vanou bez zvedacího zařízení a stísněným sprchovým koutem. Manipulační prostor v centru je omezený. V 1. – 3. patře jsou bytové jednotky přístupné jednokřídlými dveřmi (šířka 90 cm). Jednotlivá patra jsou propojena dvěma osobními výtahy, třetí nákladní výtah, který je možné používat pouze v doprovodu pečovatelské služby, propojuje přízemí se suterénem. V suterénu se nachází společenská místnost. Vstup na zahradu je z první schodišťové podesty, která je přístupná šikmou plošinou minimálních rozměrů (nosnost 180 kg; rozměry přepravní plochy šířka 90 cm, hloubka 80 cm). Manipulační prostor v dolní poloze plošiny je nedostatečný.

Výtah:

V objektu jsou celkem tři výtahy.

První výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 101 cm, hloubka 101 cm) není vzhledem k rozměrům kabiny vhodný pro přepravu osob na vozíku. Spojuje 0. až 3. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem na boční stěně. Sklopné sedátko a zrcadlo v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 104 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 125 cm.

Druhý prostorný výtah (automaticky otevírané dveře šířka 110 cm; klec šířka 135 cm, hloubka 241 cm) spojuje 0. až 3. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem na boční a čelní stěně. Sklopné sedátko je k dispozici. Zrcadlo v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 104 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 109 cm.

Třetí nákladní výtah (mechanicky otevírané šachetní dveře šířka 109 cm, klecové dveře chybí; klec šířka 109 cm, hloubka 112 cm) spojuje 0. patro a suterén. Použití výtahu je možné pouze s doprovodem pečovatelské služby. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Madlo, sklopné sedátko a zrcadlo v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 106 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 125 cm.

WC:

Přístupná ani částečně přístupná toaleta není k dispozici.

Parkování:

K dispozici jsou 2 vyhrazená parkovací stání, umístěná u vstupu do objektu.

Poznámky:

Přístupnost samotných ubytovacích jednotek není rozhodujícím faktorem pro celkové hodnocení objektu.

Galerie:
Dům s pečovatelskou službou U studánky   Dům s pečovatelskou službou U studánky   Dům s pečovatelskou službou U studánky   Dům s pečovatelskou službou U studánky   Dům s pečovatelskou službou U studánky   Dům s pečovatelskou službou U studánky   Dům s pečovatelskou službou U studánky
Mapa