ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Dům s pečovatelskou službou Kamenická

Nepřístupný
Kontakty

Kamenická 625/40
Praha 7

telefon +420 233370980


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Vstup do objektu DPS tvoří dvoukřídlé dveře se zúženým hlavním křídla (šířka 2x 65 cm), které se otevírají mechanicky směrem dovnitř. K dispozici je zvonková signalizace s obousměrnou komunikací (výška 123 cm).

Interiér:

Bezprostředně za vstupem stoupá přímá rampa (sklon 7 %, šířka 110 cm, délka 495 cm) opatřená oboustranným madlem (výška 90 cm). V přízemí se nachází jídelna a nedostatečně upravená toaleta, manipulační prostor je dostatečný, všechny průchody v interiéru jsou širší než 80 cm. Bytové jednotky pro klienty jsou umístěny v 1. až 4. patře. Byty mají jednokřídlé dveře (šířka 90 cm) a částečně upravené hygienické zázemí se sprchovým koutem bez převýšení. Jednotlivá patra jsou propojena osobním výtahem.

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 110 cm, hloubka 140 cm) spojuje 0. až 4. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem na čelní stěně. Sklopné sedátko a zrcadlo v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 109 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 132 cm.

WC:

Upravená, přesto nepřístupná toaleta (dveře šířka 89 cm; kabina šířka 133 - 141 cm, hloubka 151 cm) je samostatná a nachází se v přízemí.  Jednokřídlé dveře do WC nejsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse zprava je blokován nevhodně umístěným umyvadlem. Prostor pro vozík vedle WC mísy je nedostatečný (šířka 37 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Přístupnost samotných ubytovacích jednotek není rozhodujícím faktorem pro celkové hodnocení objektu.

Galerie:
Dům s pečovatelskou službou Kamenická   Dům s pečovatelskou službou Kamenická   Dům s pečovatelskou službou Kamenická   Dům s pečovatelskou službou Kamenická   Dům s pečovatelskou službou Kamenická   Dům s pečovatelskou službou Kamenická
Mapa