ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

CSS - Domov pro seniory Jana Masaryka

Nepřístupný
Kontakty

Jana Masaryka 638/34
Praha 2

telefon +420 224254406


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Hlavní vstup do budovy tvoří dvoukřídlé dveře (šířka 2x 62 cm), otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Vedlejší křídlo lze otevřít obtížně pákou na vnitřní straně dveří v úrovni kliky. K dispozici je zvonková signalizace s obousměrnou komunikací (výška 149 cm). V zádveří (šířka 167 cm, hloubka 271 cm) se nachází okno recepce. Dále do interiéru vedou dvoukřídlé dveře (šířka 2x 65 cm), otevírají se mechanicky směrem do zádveří.

Interiér:

PŘÍZEMÍ

V přízemí se nachází kancelář sociálních pracovnic s dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 80 cm, vedlejší křídlo šířka 45 cm), společenská místnost s jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm), upravená toaleta a přístup na zahradu přes dvoukřídlé dveře (šířka 2x 64 cm).

 Jednotlivá patra jsou propojena osobním výtahem.

1. – 2. PATRO

V prvním a druhém patře se nachází vždy mycí centrum s upravenou toaletou a pokoje klientů přístupné dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 77 cm, šířka 42 cm) s neupraveným hygienickým zázemím. Mycí centrum je vybavené vanou se zvedákem a sprchovým koutem bez převýšení.

3. PATRO

Ve třetím patře je umístěna paliativní péče.

Výtah:

Výtah (automatické dveře šířka 110 cm; klec šířka 129 cm, hloubka 217 cm) spojuje přízemí až 3. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena zrcadlem a madlem na čelní stěně (výška 100 cm). Sklopné sedátko je k dispozici. Ovladač na nástupních místech je ve výšce 100 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 114 cm.

WC:

V přízemí se nachází upravená, přesto nepřístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 130 cm, hloubka 251 cm). Jednokřídlé dveře kabiny se otevírají mechanicky směrem dovnitř. Přístup k míse WC z pohledu od vstupu do kabiny je zprava, šířka místa pro vozík je dostatečná (šířka 167 cm). Toaletní mísa není vybavena madly. Dispozice kabiny je otočená o 90°.

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 140 cm, hloubka 140 cm) je součástí mycího centra ve druhém a třetím patře. Jednokřídlé dveře kabiny jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse WC z pohledu od vstupu do kabiny je zprava, šířka místa pro vozík je dostatečná (šířka 81 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním sklopným madlem.

Parkování:

U objektu nejsou vyhrazená parkovací stání pro osoby s omezenou schopností pohybu. 2 místa jsou obecně vyhrazena pro potřeby CSS.

Poznámky:

Přístupnost samotných ubytovacích jednotek není rozhodujícím faktorem pro celkové hodnocení objektu.

Mapováno 6/2016.

Galerie:
CSS - Domov pro seniory Jana Masaryka   CSS - Domov pro seniory Jana Masaryka   CSS - Domov pro seniory Jana Masaryka   CSS - Domov pro seniory Jana Masaryka   CSS - Domov pro seniory Jana Masaryka   CSS - Domov pro seniory Jana Masaryka   CSS - Domov pro seniory Jana Masaryka   CSS - Domov pro seniory Jana Masaryka   CSS - Domov pro seniory Jana Masaryka   CSS - Domov pro seniory Jana Masaryka   CSS - Domov pro seniory Jana Masaryka   CSS - Domov pro seniory Jana Masaryka
Mapa