ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Gerontologické centrum - Benákova

Přístupný
Kontakty

Benákova 1100/6
Praha 8

telefon +420 284683303


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Přístupové cesty v okolí objektu mají asfaltový povrch. Část komunikace před objektem je v podélném sklonu (sklon 10%, délka 300 cm). Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 80 cm) s prahem (výška 2 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. K dispozici je zvonková signalizace s obousměrnou komunikací (výška 126 cm).

Interiér:

Za vstupem se nachází recepce opatřená pultem (výška 118 cm). Vpravo od recepce je jídelna s dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 92 cm, vedlejší křídlo šířka 54 cm) a stoly s možností podjezdu (výška 66 cm). K dispozici je upravená toaleta.

Vlevo od recepce je lůžková část s pokoji přístupnými přes dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 92 cm, vedlejší křídlo šířka 35 cm). Pokoje mají bezbariérové hygienické zázemí. Další pokoje jsou umístěny v 1. patře, které s přízemím propojuje osobní výtah.

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 130 cm; klec šířka 140 cm, hloubka 231 cm) spojuje přízemí a 1. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem na boční stěně. Sklopné sedátko je k dispozici. Zrcadlo v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 111 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 114 cm.

WC:

WC u jídelny v přízemí

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 140 cm, hloubka 307 cm) je samostatná a nachází se v přízemí u jídelny. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 81 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

WC jako součást koupelny v pokojích pro klienty

Přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 196 cm, hloubka 222 cm) je součástí hygienického zázemí v pokojích pro klienty. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky do strany. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 120 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Přístupnost samotných ubytovacích jednotek není rozhodujícím faktorem pro celkové hodnocení objektu.

Galerie:
Gerontologické centrum - Benákova   Gerontologické centrum - Benákova   Gerontologické centrum - Benákova   Gerontologické centrum - Benákova
Mapa