ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Domov seniorů Úvaly

Přístupný
Kontakty

Nám. Svobody 1475
Úvaly

telefon +420 281980919


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Komunikace v okolí objektu jsou tvořeny převážně kvalitní dlažbou. Dvoukřídlé vstupní dveře se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná. Z prostorného zádveří vedou do interiéru další totožné dveře.

Interiér:

Prostory domu seniorů se nachází v přízemí, 1. a 2. patře. Jednotlivá patra jsou mezi sebou propojena dvěma výtahy. Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Všechny průjezdy jsou širší než 80 cm. V přízemí se kromě jednoho pokoje, upraveného pro osoby s omezenou schopností pohybu, nachází upravená toaleta a společenská místnost.

V 1. patře je k dispozici jídelna (stoly možnost podjezdu výška 70 cm), druhá upravená toaleta a koupelna s mycím lůžkem a vanou vybavenou zvedákem. Pokoje na patře jsou vybaveny pouze běžným WC.

Ve 2. patře je další pokoj upravený pro osoby s omezenou schopností pohybu, jídelna (stoly možnost podjezdu výška 70 cm), rehabilitace a tělocvična. Ostatní pokoje na patře jsou vybaveny pouze běžným WC.

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 111 cm, hloubka 140 cm) spojuje přízemí až 2. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem a zrcadlem na boční stěně. Sklopné sedátko v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 102 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 127 cm.

Druhý výtah (automaticky otevírané dveře šířka 100 cm; klec šířka 140 cm, hloubka 246 cm) spojuje přízemí až 2. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem a zrcadlem na boční stěně. Sklopné sedátko v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 130 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 122 cm.

WC:

WC v přízemí

Přístupná toaleta (dveře šířka 91 cm; kabina šířka 160 cm, hloubka 195 cm) je samostatná a nachází se v přízemí. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 140 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

WC v prvním patře

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 140 cm, hloubka 182 cm) je samostatná a nachází se v prvním patře. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je omezený (šířka 70 cm). Toaletní mísa je vybavena pouze jedním sklopným madlem, pevné madlo na straně u zdi chybí.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 8/2017

Galerie:
Domov seniorů Úvaly   Domov seniorů Úvaly   Domov seniorů Úvaly   Domov seniorů Úvaly   Domov seniorů Úvaly   Domov seniorů Úvaly   Domov seniorů Úvaly   Domov seniorů Úvaly
Mapa