ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Dům s pečovatelskou službou - Bulovka

Částečně přístupný
Kontakty

Bulovka 1462/10
Praha 8

telefon +420 283842214


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Komunikace v okolí objektu mají asfaltový povrch v podélném sklonu (sklon až 6 %). Bezprostředně před vstupními dveřmi je vyrovnávací nájezd (sklon 15 %, délka 50 cm). Dvoukřídlé vstupní dveře (hlavní křídlo šířka 88 cm, vedlejší křídlo šířka 48 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř. K dispozici je zvonková signalizace (výška 134 cm) s obousměrnou komunikací. Za dveřmi následuje přímá rampa (sklon 12,5 %, šířka 148 cm, délka 242 cm) s jednostranným madlem (výška 88 cm).

Interiér:

V přízemí objektu se nachází zázemí sociálních pracovnic a pečovatelek, tělocvična, středisko osobní hygieny, jídelna a klub seniorů. Středisko osobní hygieny je přístupné jednokřídlými dveřmi (šířka 90 cm) a je vybavené vanou bez zvedáku a sprchovacím koutem s obrubníkem. K dispozici je upravená toaleta. Přístup do klubu seniorů je dvoukřídlými dveřmi (šířka 2x 71 cm) s vysokým prahem (výška 3 – 4 cm). Jídelna je vybavena stoly s možností podjezdu (výška 69 cm) a samoobslužným pultem (výška 90 cm).

Bytové jednotky jsou umístěny v 1. až 3. patře. Jednotlivá patra propojují dva totožné výtahy.

Výtah:

Dva výtahy (mechanicky otevírané šachetní dveře šířka 104 cm, klecové dveře chybí; klec šířka 162 cm, hloubka 244 cm) spojují přízemí až 3. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem na čelní a boční stěně. Sklopné sedátko a zrcadlo v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 104 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 133 cm.

WC:

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 172 cm, hloubka 148 cm) je samostatná a nachází se v přízemí v centru osobní hygieny. Jednokřídlé dveře do WC nejsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 135 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly. Madlo na straně u zdi nelze zcela sklopit kvůli nevhodnému umístění zásobníku na toaletní papír.

Parkování:

Před vstupem je pouze 6 běžných míst pro OÚSS, nájezd na chodník chybí.

Poznámky:

Mapováno 7/2017

Galerie:
Dům s pečovatelskou službou - Bulovka   Dům s pečovatelskou službou - Bulovka   Dům s pečovatelskou službou - Bulovka   Dům s pečovatelskou službou - Bulovka   Dům s pečovatelskou službou - Bulovka   Dům s pečovatelskou službou - Bulovka   Dům s pečovatelskou službou - Bulovka   Dům s pečovatelskou službou - Bulovka   Dům s pečovatelskou službou - Bulovka
Mapa