ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Dům s pečovatelskou službou - Burešova

Částečně přístupný
Kontakty

Burešova 1151/12
Praha 8

telefon +420 283842214


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu ANO Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Před vstupem do objektu je +1 schod, který překonává přímá kovová rampa (sklon 8 %, šířka 117 cm, délka 120 cm) opatřená oboustranným madlem (výška 91 cm). Dvoukřídlé vstupní dveře (hlavní křídlo šířka 96 cm, vedlejší křídlo šířka 50 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. V zádveří (šířka 300 cm, hloubka 229 cm) je k dispozici zvonková signalizace (výška 138 cm) s obousměrnou komunikací. Dále do vstupní haly budovy vedou dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 96 cm, vedlejší křídlo šířka 50 cm) se otevírají mechanicky směrem do zádveří.

Interiér:

V přízemí vstupní haly se nachází klub seniorů s dvoukřídlými dveřmi (šířka 2x 70 cm – vedlejší křídlo je zablokované). K dispozici jsou stoly s možností podjezdu (výška 66 cm) a běžné WC.

Přístup k hlavním výtahům je z přízemí krátkým schodištěm (+6 schodů), které překonává buď na levé straně svislá zdvihací plošina (nosnost 180 kg; rozměry přepravní plochy šířka 75 cm, hloubka 136 cm), nebo na pravé straně přímá strmá rampa (sklon 14,5 %, šířka 120 cm, délka 715 cm) opatřená oboustranným madlem (výška 95 cm).

Tři osobní výtahy (dva totožné výtahy minimálních rozměrů a jeden prostornější) propojují úroveň zvýšeného přízemí s jednotlivými patry, kde jsou umístěny bytové jednotky bez úprav pro osoby s omezenou schopností pohybu.

Z úrovně zvýšeného přízemí je přístup přes dalších +5 schodů, které překonává šikmá schodišťová plošina (nosnost 180 kg; rozměry přepravní plochy šířka 80 cm, hloubka 90 cm), ke středisku osobní hygieny. Středisko má jednokřídlé dveře (šířka 80 cm) s vysokým prahem (výška 3 cm) a je vybaveno vanou se zvedákem a sprchovým koutem s vaničkou. K dispozici je běžné WC. 

Z 1. patra je přístup vedlejším osobním výtahem do jídelny v přízemí (prostory vstupní haly a jídelny nejsou úrovňově propojeny). Jídelna je vybavena stoly s možností podjezdu (výška 71 cm). K dispozici je upravená toaleta.

Výtah:

Dva totožné výtahy (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 133 cm, hloubka 90 cm) minimálních rozměrů spojují zvýšené přízemí až 16. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena zrcadlem na čelní stěně. Sklopné sedátko a madlo v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 134 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 121 cm.

Třetí prostorný výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 104 cm, hloubka 240 cm) spojuje zvýšené přízemí až 16. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena zrcadlem na čelní stěně a madlem na boční stěně. Sklopné sedátko v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 134 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 120 cm.

Průchozí výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 105 cm, hloubka 130 cm) spojuje 1. patro a prostory jídelny v přízemí. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena zrcadlem a madlem na boční stěně. Sklopné sedátko v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 97 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 104 cm.

WC:

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 176 cm, hloubka 158 cm) je samostatná a nachází se v přízemí u jídelny. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 111 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Parkování:

Na parkovišti u objektu jsou k dispozici 2 vyhrazená parkovací stání.

Poznámky:

Mapováno 7/2017

Galerie:
Dům s pečovatelskou službou - Burešova   Dům s pečovatelskou službou - Burešova   Dům s pečovatelskou službou - Burešova   Dům s pečovatelskou službou - Burešova   Dům s pečovatelskou službou - Burešova
Mapa