ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Dům s pečovatelskou službou - Křižíkova

Částečně přístupný
Kontakty

Křižíkova 35/46
Praha 8

telefon +420 283842214


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Prostory domu s pečovatelskou službou se nachází ve třech sousedících domech (Křižíkova 35/46, 290/48 a 167/50) s vlastními vstupy z ulice. Domy mezi sebou nejsou propojeny.

KŘIŽÍKOVA 34/46

Převýšení u vstupu (+1 schod) překonává krátký vyrovnávací nájezd (sklon 34 %, délka 40 cm). K dispozici je zvonková signalizace s obousměrnou komunikací (výška 150 cm). Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 75 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř.

KŘIŽÍKOVA 290/48

Před vstupem do objektu je +1 schod (výška 12 cm). K dispozici je zvonková signalizace s obousměrnou komunikací (výška 145 cm). Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 60 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř.

KŘIŽÍKOVA 167/50

Převýšení u vstupu (+1 schod) překonává krátký vyrovnávací nájezd (sklon 34 %, délka 30 cm). K dispozici je zvonková signalizace s obousměrnou komunikací (výška 150 cm). Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 78 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř.

Interiér:

KŘIŽÍKOVA 34/46

V přízemí objektu se nachází administrativní zázemí včetně kanceláří koordinátorek pečovatelské služby s přístupem jednokřídlými dveřmi (šířka 90 cm). Dále je k dispozici středisko osobní hygieny vybavené vanou bez zdvihacího zařízení a sprchou se soklem. Součástí střediska je upravená toaleta.

Bytové jednotky bez úprav pro osoby s omezenou schopností pohybu se nachází v 1. až 7. patře. Jednotlivá patra propojuje osobní výtah minimálních rozměrů.

KŘIŽÍKOVA 290/48

V přízemí až 7. patře se nachází bytové jednotky bez úprav pro osoby s omezenou schopností pohybu. Jednotlivá patra propojuje osobní výtah minimálních rozměrů.

KŘIŽÍKOVA 167/50

V přízemí objektu se nachází denní stacionář s přístupem jednokřídlými dveřmi (šířka 84 cm) a klub seniorů s jídelnou. Jídelna je vybavena stoly s možností podjezdu (výška 66 cm). U jídelny je k dispozici upravená toaleta.

Bytové jednotky bez úprav pro osoby s omezenou schopností pohybu se nachází v 1. až 7. patře. Jednotlivá patra propojuje osobní výtah minimálních rozměrů.

Výtah:

Všechny tři objekty mají totožný výtah (mechanicky otevírané šachetní dveře šířka 80 cm, automaticky otevírané klecové dveře šířka 80 cm; klec šířka 83 cm, hloubka 131 cm) minimálních rozměrů, který spojuje přízemí až 7. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena zrcadlem a madlem na čelní stěně. Sklopné sedátko je k dispozici. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 99 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 120 cm.

WC:

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 145 cm, hloubka 209 cm) se nachází v přízemí objektu Křižíkova 35/46 a je součástí střediska osobní hygieny. Jednokřídlé dveře do WC se otevírají mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 89 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 140 cm, hloubka 148 cm) se nachází v přízemí objektu Křižíkova 167/50 u jídelny. Jednokřídlé dveře do WC se otevírají mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je omezený (šířka 74 cm). V době mapování (8/2017) byl blokován pračkou. Toaletní mísa je vybavena jedním pevným madlem na straně u zdi.

Parkování:

Před objektem je k dispozici 1 vyhrazené parkovací stání.

Poznámky:

Mapováno 7/2017

Galerie:
Dům s pečovatelskou službou - Křižíkova   Dům s pečovatelskou službou - Křižíkova   Dům s pečovatelskou službou - Křižíkova   Dům s pečovatelskou službou - Křižíkova   Dům s pečovatelskou službou - Křižíkova   Dům s pečovatelskou službou - Křižíkova   Dům s pečovatelskou službou - Křižíkova   Dům s pečovatelskou službou - Křižíkova   Dům s pečovatelskou službou - Křižíkova
Mapa