ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Domov pro seniory Ďáblice

Částečně přístupný
Kontakty

Kubíkova 1698/11
Praha 8

telefon +420 286587351


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Přístupová asfaltová komunikace k objektu je v obtížném podélném sklonu (sklon až 14 %, délka cca 20 m). Před vstupem jsou +3 schody, které překonává strmá betonová rampa (sklon 16 %, šířka 118 cm, délka 200 cm) opatřená oboustranným madlem (výška 95 cm). Dvoukřídlé vstupní dveře se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná. Z prostorného zádveří vedou do vstupní haly další totožné dveře.

Interiér:

Prostory domova pro seniory se nachází ve dvou totožných, zrcadlově otočených pavilonech A a B. Propojení vstupní haly a pavilonů zajišťuje chodba v přízemí. Jednotlivá patra pavilonů spojují celkem 4 totožné osobní výtahy. Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Všechny průchody jsou širší než 80 cm.

Za vstupní haly v přízemí je přístup do klubovny a jídelny vybavené stoly s možností podjezdu (výška 64 cm).

V přízemí pavilonů se nachází bytové jednotky pro klienty v režimu zvýšené péče. Součástí vybavení pokojů je pouze běžná toaleta. Další pokoje s koupelnami, vybavenými sprchou se zvýšenou obrubou, jsou v 1. až 3. patře obou pavilonů. Na všech podlažích včetně přízemí je k dispozici mycí centrum s mycím lůžkem, vanou opatřenou zvedákem a sprchovacím prostorem s přístupem bez převýšení.

Výtah:

4 totožné výtahy, 2 v každém pavilonu, (automaticky otevírané dveře šířka 118 cm; klec šířka 144 cm, hloubka 235 cm) spojují přízemí až 3. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem na čelní i boční stěně. Sklopné sedátko je k dispozici. Zrcadlo v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 98 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 111 cm.

WC:

Přístupná ani částečně přístupná toaleta není k dispozici.

Parkování:

K dispozici jsou 3 vyhrazená parkovací stání umístěná na parkovišti u objektu.

Poznámky:

Mapováno 7/2017

Galerie:
Domov pro seniory Ďáblice   Domov pro seniory Ďáblice   Domov pro seniory Ďáblice   Domov pro seniory Ďáblice   Domov pro seniory Ďáblice   Domov pro seniory Ďáblice   Domov pro seniory Ďáblice   Domov pro seniory Ďáblice
Mapa