ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

DPS Dolní Měcholupy

Nepřístupný
Kontakty

Čs. tankistů 206/9
Praha-Dolní Měcholupy

telefon +420 272706441


Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu ANO Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Přístupovou komunikaci k objektu tvoří kvalitní dlažba. Vstupní branka na pozemek je jednokřídlá (šířka 90 cm). Zvonková signalizace s obousměrnou komunikací (max. výška 120 cm) je umístěna u branky vpravo.

Areálový chodníček má opět povrch z kvalitní rovné dlažby. Jednokřídlé vstupní dveře domu (šířka 88 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř. Ze zádveří (šířka 187 cm, hloubka 392 cm) vedou do schodišťové chodby další jednokřídlé dveře (šířka 91 cm).

Interiér:

Ve zvýšeném přízemí a v 1. patře je celkem 10 bytových jednotek. Ve sníženém přízemí se nachází klubovna, upravená toaleta a masáže.

Snížené přízemí, úroveň vstupu a zvýšené přízemí propojuje šikmá schodišťová plošina (nosnost 150 kg; rozměry přepravní plochy šířka 70 cm, hloubka 77 cm) s nedostatečnými parametry. Nájezdy plošiny nedoléhají k podlaze.

Do 2. patra je přístup pouze po schodišti.

Klubovna ve sníženém přízemí je vybavena stolem (výška 74 cm, podjezd výška 71 cm) a židlemi. Manipulační prostor v interiéru je dostatečný, všechny průchody a dveře jsou široké min. 80 cm.

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

Upravená toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 149 cm, hloubka 303 cm) je samostatná a nachází ve sníženém přízemí vedle klubovny. Jednokřídlé dveře do WC nejsou označené, otevírají se mechanicky směrem dovnitř (!). WC mísa a umyvadlo jsou kotvené na levé boční stěně. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 108 cm). U toaletní mísy chybí madla.

Parkování:

K dispozici je 1 vyhrazené parkovací stání.

Poznámky:

Mapováno 9/2017

Galerie:
DPS Dolní Měcholupy   DPS Dolní Měcholupy   DPS Dolní Měcholupy   DPS Dolní Měcholupy   DPS Dolní Měcholupy
Mapa