ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Dům seniorů Michle - odlehčovací služby

Částečně přístupný
Kontakty

Roztylské náměstí 2772/44
Praha 4



mobil +420 731027775

email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Před vstupem do objektu je schodiště (+6 schodů), které lze obejít přímou rampou (sklon 7 – 10 %, šířka 130 cm, délka 600 cm) opatřenou oboustranným madlem (výška 91 cm). Přístup k rampě je přes nedostatečně snížený obrubník (výška 3 – 4 cm), výškové nerovnosti tvoří zejména nekvalitní popraskaný asfalt přiléhající k obrubníku. Dvoukřídlé vstupní dveře (hlavní křídlo šířka 80 cm, vedlejší křídlo šířka 38 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. K dispozici je zvonková signalizace s obousměrnou komunikací (výška 97 cm).

Interiér:

Prostory domu seniorů se nachází v prvním a druhém patře. Jednotlivá patra propojuje se zvýšeným přízemím osobní výtah. Manipulační prostor je dostatečný, všechny průjezdy ve společných prostorech jsou širší než 80 cm. V prvním patře se nachází část pokojů a mycí centrum vybavené upravenou toaletou a sprchovacím prostorem s přístupem z úrovně podlahy. Ve druhém patře je další část pokojů a společenská místnost. Pokoje jsou vybaveny hygienickým zázemím bez úprav pro osoby s omezenou schopností pohybu, přístup do sprchových koutů je přes zvýšený okraj.

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 85 cm; klec šířka 110 cm, hloubka 140 cm) spojuje zvýšené přízemí až 2. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena zrcadlem na čelní stěně a sklopným sedátkem. Madlo není k dispozici. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 112 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 130 cm.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 293 cm, hloubka 530 cm) se nachází v 1. patře a je součástí společné koupelny (mycího centra). Koupelna se využívá s asistencí. Jednokřídlé dveře do koupelny se otevírají mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 400 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 9/2018

Galerie:
Dům seniorů Michle - odlehčovací služby   Dům seniorů Michle - odlehčovací služby   Dům seniorů Michle - odlehčovací služby   Dům seniorů Michle - odlehčovací služby   Dům seniorů Michle - odlehčovací služby   Dům seniorů Michle - odlehčovací služby
Mapa