ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Domov třetího věku

Přístupný
Kontakty

Za Mototechnou 1114/4
Praha 13

telefon +420 739026810


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Dvoukřídlé dveře hlavního vstupu se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná. Před vstupem je k dispozici zvonková signalizace (výška 124 cm) s obousměrnou komunikací. Z prostorného zádveří vedou do interiéru další totožné dveře.

Interiér:

Prostory DPS se nachází v přízemí až 4. patře. Manipulační prostor v celém objektu je dostatečný, všechny průchody jsou širší než 80 cm. V přízemí se nachází recepce (pult výška 126 cm, snížená část výška 80 cm), společenská hala s jídelnou a dvě upravené toalety pro osoby s omezenou schopností pohybu.

Všechny pokoje jsou umístěné v 1. – 4. patře. Manipulační prostor v pokojích je dostatečný. Všechny pokoje jsou vybaveny upravenou toaletou a sprchou s přístupem do sprchovacího prostoru bez převýšení. K dispozici je sklopné sedátko.

Ve 2. patře se nachází koupelna s asistencí. K dispozici je toaletní mísa. Prostor je stavebně připraven na zřízení vany a sprchovacího lůžka.

Výtah:

Jednotlivá patra propojují dva výtahy.

Prostornější výtah (automaticky otevírané dveře šířka 102 cm; klec šířka 137 cm, hloubka 240 cm) spojuje přízemí až 4. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem a zrcadlem na čelní stěně. Sklopné sedátko není k dispozici. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 110 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 114 cm.

Menší výtah (automaticky otevírané dveře šířka 90 cm; klec šířka 112 cm, hloubka 140 cm) spojuje přízemí až 4. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem a zrcadlem na čelní stěně. Sklopné sedátko je k dispozici. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 102 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 114 cm.

WC:

Dvě zrcadlově otočené přístupné toalety (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 225 cm, hloubka 176 cm) se nachází v přízemí. Jedna na oddělení WC muži a jedna na oddělení WC ženy. Přístup na toaletu je přes předsíň (dveře šířka 88 cm; předsíň šířka 130, zúženo umyvadlem na 90 cm, hloubka 195 cm). Jednokřídlé dveře do WC se otevírají mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 115 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

Parkování:

V ulici Kejhova jsou k dispozici 2 vyhrazená parkovací místa.

Poznámky:

Mapováno 9/2019

Galerie:
Domov třetího věku   Domov třetího věku   Domov třetího věku   Domov třetího věku   Domov třetího věku   Domov třetího věku   Domov třetího věku
Mapa