ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Dům s pečovatelskou službou Dlouhá

Nepřístupný
Kontakty

Dlouhá 736/23
Praha 1

telefon +420 222311941

mobil +420 724021780

email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Vstup do budovy DPS Dlouhá se nachází v restaurační pasáži vlevo, hlavní vstupní dveře jsou dvoukřídlé (šířka 2x 90 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven. Dveře jdou těžce otevřít. Obousměrná zvonková signalizace (výška 166 cm) je umístěna vlevo u dveří.

Interiér:

Jednotlivá patra (přízemí – 6. patro) jsou přístupná schodištěm a výtahem. V přízemí se naproti výtahu nacházejí schránky na dopisy (výška až 185 cm). Bytové jednotky jsou vybaveny nepřístupným hygienickým zázemím a částečně přístupnou kuchyňskou linkou. Ve 4. patře mohou klienti využít venkovní terasu, na kterou vede vnitřní rampa (sklon 28,7 %, délka 300 cm, šířka 94 cm). Rampa je opatřena jednostranným madlem, není zakončena horní podestou a zasahuje až ke dveřím, které jsou jednokřídlé (šířka 80 cm) a otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Dále směrem dolů na terasu pokračuje vnější rampa (sklon 10,5 %, délka 150 cm, šířka 90 cm) s kluzkým nekvalitním povrchem. Bytové jednotky jsou vybaveny nepřístupným hygienickým zázemím (dveře šířka 70 cm; kabina šířka 152 cm, hloubka 149 cm) s nepřístupnou toaletou i s nepřístupným sprchovým koutem.

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 140 cm; klec šířka 210 cm, hloubka 93 cm) spojuje přízemí až 6. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madly (výška 90 a 100 cm), zrcadlem na boční stěně a sklopným sedátkem. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 100 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 115 cm.

WC:

V objektu není přístupná ani částečně přístupná toaleta.

Parkování:

Jedno vyhrazené parkovací stání je v ulici Dlouhá.

Poznámky:

Přístupnost samotných ubytovacích jednotek není rozhodujícím faktorem pro celkové hodnocení objektu.

Galerie:
Dům s pečovatelskou službou Dlouhá   Dům s pečovatelskou službou Dlouhá   Dům s pečovatelskou službou Dlouhá   Dům s pečovatelskou službou Dlouhá   Dům s pečovatelskou službou Dlouhá
Mapa