ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Kadeřnictví Studio Marillion

Přístupný
Kontakty

Edisonova 429
Praha – Petrovice

telefon +420 776732858


Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Kadeřnictví je umístěno ve svažitém terénu v nové polyfunkční budově (Dům občanské vybavenosti) se samostatnými vstupy do jednotlivých částí objektu v různé výškové úrovni. Dostupnost je od ulice Morseova, přístupová komunikace odbočuje a mírně klesá podél parkoviště (sklon 4 %, délka 17 m) k horní vstupní úrovni budovy, kde je situován hlavní vchod. Ze spodní úrovně terénu je přístup na úroveň hlavního vstupu bariérový, mohutným schodištěm (3x +13 schodů) nebo obchozí trasou (délka cca 200 m).

Ke vchodu vede nejprve z chodníku stoupající rampový nájezd (sklon 7 %, šířka 205 cm, délka 300 cm), další vyrovnávací nájezd (sklon 12 %, délka 30 cm) vede do kryté rovné plochy před vstupem. Vchod je umístěný vpravo od vchodu do úřadu, vstup je automaticky otevíranými dveřmi, šířka průchodu je dostatečná. Za vstupem následuje prostor kryté a uzavřené pasáže – chodby, v ní vpravo je vchod do kadeřnictví dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 88 cm, vedlejší křídlo šířka 60 cm), otevírají se směrem dovnitř.

Interiér:

V prostorném interiéru s dostatečnými průchody je umístěn recepční pult (výška 150 cm).

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

Přístupná samostatná toaleta je umístěna hlouběji v pasáži, naproti kadeřnictví. Kabina (dveře šířka 80 cm, šířka 323 cm, hloubka 164 cm) má přístup k míse WC z pohledu od vstupu zprava. Prostor pro umístění vozíku (šířka 98 cm) je dispozičně hned za vstupními dveřmi vpravo. Mísa WC je umístěna úhlopříčně od vstupu, je opatřena pevným a sklopným madlem, madla jsou vyviklaná. Umyvadlo je vybaveno vodorovným madlem a zrcadlem. Toaleta je uzamčená na euroklíč (k dispozici je u personálu přilehlé knihovny). Dveře jsou opatřeny madlem z vnitřní strany kabiny, vyznačeny jsou textem, nikoliv symbolem.

Parkování:

Na parkovišti u hlavního (horního vstupu) pod ulicí Morseova jsou k dispozici dvě vyhrazená stání.

Galerie:
Kadeřnictví Studio Marillion   Kadeřnictví Studio Marillion   Kadeřnictví Studio Marillion   Kadeřnictví Studio Marillion
Mapa