ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Fyziofox

Částečně přístupný
Kontakty

Ostrovského 253/3
Praha 5

telefon +420 777260007


Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Fyzioterapeutická ordinace se nachází v budově Ženské domovy. Dvoukřídlé dveře hlavního vstupu objektu se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná. Z prostorného zádveří vedou do vstupní haly další totožné dveře. Zvonková signalizace (výška 146 cm) do centrální recepce je umístěna vpravo u dveří nad soklem (výška 62 cm, hloubka 46 cm).

Interiér:

Ordinace je umístěna ve 4. patře budovy, které je s přízemí vstupní halou propojeno schodišti a výtahy. Manipulační prostor v interiéru je dostatečný, dveře ordinace jsou jednokřídlé (šířka 83 cm) a otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Ve dveřích je nízký práh (výška 2 cm). Zvonková signalizace u dveří ordinace není.

Výtah:

Dva totožné výtahy (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 114 cm, hloubka 125 cm) se nachází po stranách vstupních dveří vedle centrálních schodišť. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena zrcadlem a madlem (výška 91 cm) na čelní stěně. Sedátko v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 110 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 111 cm.   

WC:

U ordinace není upravená toaleta. Z tohoto důvodu je zařízení hodnoceno pouze jako částečně přístupné. Běžné toalety jsou k dispozici na každém patře budovy.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání je umístěno úhlopříčně přes světelnou křižovatku při křížení ulic Stroupežnického a Ostrovského. Přilehlé přechody mají snížené obrubníky.

Galerie:
Fyziofox   Fyziofox   Fyziofox   Fyziofox
Mapa