ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Fyzioterapie, rehabilitace Kartouzská

Přístupný
Kontakty

Kartouzská 204/6
Praha 5

telefon +420 725433974



WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Oddělení se nachází v pavilonu E Polikliniky EUC (Kartouzská). Přístup k pavilonu je možný po rovném vnitroareálovém chodníku s kvalitním povrchem.

Pavilon má dva vstupy. Dvoukřídlé dveře hlavního vstupu (hlavní křídlo šířka 89 cm, vedlejší křídlo šířka 50 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Zvonková signalizace (výška 157 cm) je umístěna vlevo u dveří. V zádveří jsou +4 schody, na které navazuje schodiště do 1. patra, kde se nacházejí ordinace.

Bezbariérově řešený je vedlejší vstup vlevo. Jednokřídlé dveře (šířka 90 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř. Zvonková signalizace u dveří není. Chodba za vstupem vede k upravené toaletě a k výtahu.

Interiér:

Ordinace jsou umístěny v 1. patře budovy, které je s přízemím propojeno schodištěm a výtahem. Manipulační prostor v interiéru je dostatečný, vstupní dveře na oddělení jsou jednokřídlé (šířka 80 cm) a otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Zvonková signalizace (výška 144 cm) je umístěna vpravo u dveří.

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 110 cm, hloubka 140 cm) se nachází u vedlejšího vstupu. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena zrcadlem a madlem (výška 91 cm) na čelní stěně. Sedátko v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 111 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 114 cm.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 194 cm, hloubka 242 cm) je samostatná a nachází se v přízemí u vedlejšího vstupu. Toaleta se uzamyká, klíč je k dispozici u pultu služeb (pult výška 114 cm) při vstupní bráně do areálu polikliniky. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 80 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Parkování:

U pavilonu je 1 vyhrazené parkovací stání.

Galerie:
Fyzioterapie, rehabilitace Kartouzská   Fyzioterapie, rehabilitace Kartouzská   Fyzioterapie, rehabilitace Kartouzská   Fyzioterapie, rehabilitace Kartouzská   Fyzioterapie, rehabilitace Kartouzská   Fyzioterapie, rehabilitace Kartouzská
Mapa