ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Fyzioterapie Břevnov – Eva Kopecká

Nepřístupný
Kontakty

Bělohorská 1680/60
Praha 6

telefon +420 233354692



Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Fyzioterapeutická ordinace se nachází v suterénu bytového domu. Vstup do budovy je bariérový (+2 schody). Hlavní vstupní dveře objektu jsou jednokřídlé (šířka 85 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven. V zádveří je schodiště (+10 schodů), které vede k výtahu do zvýšeného přízemí.

Zadní vstup do budovy z ulice Pod Marjánkou je rovněž bariérový (+2 schody).

Interiér:

Zvýšené přízemí a suterén budovy, kde se ordinace nachází, propojuje výtah s nedostatečným rozměrem. Dveře do čekárny i do ordinace jsou jednokřídlé (šířka 80 cm). Manipulační prostor v interiéru je dostatečný.

Výtah:

Výtah (mechanicky otevírané dveře šířka 75 cm; klec šířka 85 cm, hloubka 106 cm) má zúžené dveře a nedostatečný vnitřní prostor klece. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Sklopné sedátko, madlo i zrcadlo v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 146 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 121 cm.

WC:

V objektu není přístupná ani částečně přístupná toaleta.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání pro osoby s omezenou schopností pohybu není k dispozici.

Galerie:
Fyzioterapie Břevnov – Eva Kopecká   Fyzioterapie Břevnov – Eva Kopecká   Fyzioterapie Břevnov – Eva Kopecká   Fyzioterapie Břevnov – Eva Kopecká   Fyzioterapie Břevnov – Eva Kopecká   Fyzioterapie Břevnov – Eva Kopecká
Mapa