ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Hotel a restaurace Zlatý kohout

Nepřístupný
Kontakty

Železná 31
Mladá Boleslav



mobil +420 773476797

email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

DOČASNĚ UZAVŘENO

Komunikace v okolí objektu tvoří převážně mozaiková dlažba. Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 60 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř. Ze zádveří (šířka 254 cm, hloubka 215 cm) vedou k recepci hotelu dvoukřídlé dveře, které se otevírají automaticky do stran.

Interiér:

V přízemí hotelu je umístěna recepce (pult výška 110 cm), prostor pro podávání snídaní se nachází nad +3 schody. Stoly mají podjezd (výška 67 cm). Hotelová restaurace je umístěna v suterénu. Nad dalšími +3 schody se nachází osobní výtah, propojující jednotlivá patra hotelu. Hotelové pokoje jsou umístěny v 1. až 3. patře. Pokoje mají jednokřídlé dveře (šířka 86 cm) a nemají upravené hygienické zázemí pro návštěvníky s omezenou schopností pohybu.

Výtah:

Průchozí výtah nedostatečných parametrů (klec šířka 111 cm, hloubka 116 cm – zúžena vnitřními dveřmi na 83 cm) spojuje 0. až 3. patro. Šachetní dveře (šířka 75 cm) se otevírají mechanicky ven z kabiny, dvoukřídlé klecové dveře (šířka 62 cm) se otevírají mechanicky do kabiny. Přístup k výtahu od recepce je přes krátké schodiště (+3, +3 schody). Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem a zrcadlem na čelní stěně. Sklopné sedátko v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 146 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 134 cm.

WC:

K dispozici je pouze běžná toaleta.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání u objektu není k dispozici. Lze využít parkovací dům na náměstí – viz Areál volnočasových aktivit.

Galerie:
Hotel a restaurace Zlatý kohout   Hotel a restaurace Zlatý kohout   Hotel a restaurace Zlatý kohout   Hotel a restaurace Zlatý kohout   Hotel a restaurace Zlatý kohout
Mapa