ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Hotel La Romantica

Částečně přístupný
Kontakty

Viničná 1343
Mladá Boleslav



mobil +420 773550360

email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Přístup k hotelu z ulice Viničná je přes soustavu schodišť (+14, +5, +15 schodů), které lze obejít vpravo komunikací ve sklonu (11 – 16 %) až před vstup do hotelu, kde se nachází 8 běžných parkovacích míst. Povrch parkoviště tvoří hrubší dlažba. Zvonková signalizace s obousměrnou komunikací (výška 142 cm) se nachází před schodišti.

Jednokřídlé vstupní dveře do hotelu (šířka 91 cm) s prahem (výška 2 cm) se otevírají mechanicky směrem ven.

Vlevo se nachází samostatný vstup do restaurace totožnými jednokřídlými dveřmi.

Interiér:

V přízemí se nachází recepce (pult výška 120 cm), upravená toaleta, průchod do restaurace vybavené stoly s podjezdem (výška 75 cm) a upravený pokoj pro hosty s omezenou schopností pohybu. Pokoj je přístupný jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm). Hygienické zázemí tvoří upravená toaleta s volným sprchovacím prostorem. Ve sprše chybí sedátko. Manipulační prostor před hygienickým zázemím je omezen nevhodným způsobem otevírání dveří (šířka 100 cm, hloubka 110 cm). Další běžné pokoje se nachází v 1. až 3. patře.

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 109 cm, hloubka 113 cm) staví pouze na mezipatrech. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. V kleci chybí madlo, zrcadlo i sedátko. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 115 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 120 cm.

WC:

WC v přízemí

Přístupná toaleta (dveře šířka 91 cm; kabina šířka 184 cm, hloubka 160 cm) je samostatná a nachází se v přízemí u recepce. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 97 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

WC se sprchou v upraveném pokoji

Přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 164 cm, hloubka 160 cm) je součástí koupelny upraveného pokoje v přízemí. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 104 cm). Toaletní mísa je vybavena pouze jedním pevným madlem.

Parkování:

U vstupu do hotelu je 8 běžných parkovacích stání, vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Galerie:
Hotel La Romantica   Hotel La Romantica   Hotel La Romantica   Hotel La Romantica
Mapa