ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Hotel Zimní stadion

Částečně přístupný
Kontakty

Viničná 31
Mladá Boleslav

telefon +420 326748111


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Přístupová komunikace k hotelu je tvořena kvalitní zámkovou dlažbou. Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 84 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Zvonková signalizace s obousměrnou komunikací (výška 145 cm) je vlevo, přístup k ní však blokuje betonový květináč. Ze zádveří (šířka 183 cm, hloubka 186 cm) vedou k recepci další totožné dveře, otevírají se mechanicky směrem do zádveří.

Interiér:

V přízemí hotelu se nachází recepce (pult výška 90 cm) a místnost pro podávání snídaně s přístupem přes zúžený průchod (šířka 77 cm) a se stoly s podjezdem (výška 64 cm). V prvním mezipatře se nachází přístupová chodba do restaurace. Přístup je přes dvoukřídlé dveře (šířka 2x 77 cm). Pokoje s jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm) a s běžným hygienickým zázemím jsou umístěny v 1. – 3. patře. Bezbariérová koupelna s WC se nachází ve 3. patře s přístupem z chodby.

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 81 cm; klec šířka 110 cm, hloubka 140 cm) spojuje přízemí až 3. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem a zrcadlem na boční stěně. Sklopné sedátko v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 91 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 111 cm.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 166 cm, hloubka 285 cm) s upraveným sprchovacím prostorem se nachází ve třetím patře. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 169 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem. Sklopné madlo je vyviklané. Sprchový kout je přístupný bez převýšení, vybavený madly a sklopným sedátkem.

Parkování:

Přístup k hotelovému parkovišti od vstupu do hotelu je přes svažitou komunikaci (sklon až 9 %). Na parkovišti není vyhrazené místo.

Galerie:
Hotel Zimní stadion   Hotel Zimní stadion   Hotel Zimní stadion   Hotel Zimní stadion   Hotel Zimní stadion   Hotel Zimní stadion   Hotel Zimní stadion   Hotel Zimní stadion   Hotel Zimní stadion
Mapa