ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Hotel Carl- Inn

Částečně přístupný
Kontakty

Sídlištní 1167/1
Praha - Suchdol

telefon +420 704003113


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Komunikace v okolí objektu jsou tvořeny převážně asfaltem a kvalitní dlažbou. Před vstupem do objektu jsou +2 schody, které překonává přímá rampa (sklon 8,8 %, délka 246 cm, šířka 130 cm), která není opatřena madly. Jednokřídlé vstupní dveře (šířka 90 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Ze zádveří (šířka 185 cm, hloubka 139 cm) vedou do interiéru další jednokřídlé dveře (šířka 87 cm), otevírají se mechanicky směrem do zádveří.

Interiér:

Ve vstupní hale je umístěna recepce (pult výška 124 cm), hotelová restaurace a běžné toalety. Pokoje hotelu se nachází v 1. a 2. patře. Jednotlivá patra propojuje osobní výtah. Ve 2. patře je k dispozici upravený pokoj pro osoby s omezenou schopností pohybu. Vstup do pokoje je jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm). Manipulační prostor v interiéru je dostatečný.

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 90 cm; klec šířka 111 cm, hloubka 140 cm) spojuje přízemí (úroveň bazénu) s restaurací v 1. patře. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem a zrcadlem na čelní stěně. Sklopné sedátko je k dispozici. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 107 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 111 cm.

WC:

Hygienické zázemí upraveného pokoje

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 214 cm, hloubka 188 cm) je součástí upraveného pokoje ve 2. patře. Jednokřídlé dveře do WC se otevírají mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je omezený (šířka 76 cm). Toaletní mísa je vybavena pouze jedním madlem na straně u zdi. Součástí WC je sprchovací vanička (okraj výška 20 cm).

Parkování:

Hotel má vlastní parkoviště bez vyhrazeného parkovacího stání. Část povrchu parkoviště tvoří zatravňovací dlažba.

Poznámky:

Mapováno 12/2017

Galerie:
Hotel Carl- Inn   Hotel Carl- Inn   Hotel Carl- Inn   Hotel Carl- Inn   Hotel Carl- Inn
Mapa