ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Kongresové centrum hotelu Olšanka

Částečně přístupný
Kontakty

Táboritská 1000/23
Praha 3

telefon +420 267092873


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu ANO Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Kongresové centrum je součástí Hotelu Olšanka a nachází se v jeho 2. patře. Hlavní vstup přímo do kongresového centra z ulice je bariérový (pouze schodištěm). Upravený vstup pro osoby s omezenou schopností pohybu je možný přes interiér hotelu.

Přístupová cesta k hotelu vede přes rozlehlý prostor s rovnou dlažbou v podélném sklonu (sklon 9 %, délka 15 m), po levé straně je k dispozici také přímá dvouramenná rampa (oba úseky sklon 9 – 10 %, šířka 130 cm, délka 600 cm) s jednostranným madlem (výška 90 cm). Dvoukřídlé vstupní dveře hotelu se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná. Z prostorného zádveří vedou do hotelové haly s recepcí další totožné dveře.

Z přízemí hotelu je přístup do 2. patra buď dvojicí menších výtahů, nebo po předchozí domluvě (a s doprovodem personálu) uzamčeným nákladním výtahem.

Interiér:

Součástí kongresového centra jsou 3 sály. Přednáškový sál s dvoukřídlými dveřmi (šířka 2x 76 cm) má stupňovité uspořádání, dveře do sálu jsou v nejvyšší řadě, která je vyhrazená pro posluchače na vozíku.

Hlavní kongresový sál má přístup dvoukřídlými dveřmi (šířka 2x 77 cm). Přístupný je pouze vnější ochoz sálu, přístup na vlastní plochu je přes -6 schodů. Balkon sálu je nepřístupný.

Z foyer hlavního kongresového sálu je také přístup do výstavního sálu dvoukřídlými dveřmi (šířka 2x 71 cm).

Na chodbě je k dispozici upravená toaleta pro osoby s omezenou schopností pohybu.

Výtah:

Dvojice výtahů s omezenou hloubkou klece (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 135 cm, hloubka 112 cm) spojuje přízemí a prostory kongresového centra ve 2. patře. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem a zrcadlem na čelní stěně. Sklopné sedátko není k dispozici. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 132 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 104 cm.

Po předchozí domluvě lze využít nákladní výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 110 cm, hloubka 210 cm), který spojuje přízemí a prostory kongresového centra ve 2. patře. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem a zrcadlem na čelní stěně. Sklopné sedátko je k dispozici. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 111 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 116 cm. Výtah lze využít pouze v doprovodu personálu.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 234 cm, hloubka 160 cm) je samostatná a nachází se ve 2. patře u sálů. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 95 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Využít lze rovněž upravenou toaletu v přízemí hotelu u jídelny.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 1/2019

Galerie:
Kongresové centrum hotelu Olšanka   Kongresové centrum hotelu Olšanka   Kongresové centrum hotelu Olšanka   Kongresové centrum hotelu Olšanka   Kongresové centrum hotelu Olšanka
Mapa