ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Divadlo Minor

Částečně přístupný
Kontakty

Vodičkova 674/6
Praha 1

telefon +420 222231351


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Chodník před objektem má mírný sklon (6 %). Vstupní dveře do pasáže Minor jsou dvoukřídlé a otevírají se automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná. Zvonková signalizace u dveří chybí. Následuje zádveří (šířka 430 cm, hloubka 342 cm) se sklonem (sklon 6 %, délka 708 cm), ze kterého vedou dále do objektu další automatické dveře. Vpravo za vstupem se nachází schodiště (+15, +3, +11 schodů) a malý výtah, který spojuje přízemí a 1. patro, kde se nalézá Malá scéna. Dále vpravo je v pasáži pokladna (pult výška 120 cm), do níž vedou jednokřídlé dveře (šířka 85 cm) mechanicky otvírané dovnitř. Na levé straně pasáže je galerie, dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 85 cm, vedlejší křídlo šířka 90 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř.

Interiér:

Vstup do prostor hlavní scény se nachází na konci pasáže, dveře (šířka 2x 110 cm) jsou kyvné. Z přízemí do -1. mezipatra vede k šatnám (pult výška 85 cm) a výtahu po levé straně schodiště (-16 schodů). Po pravé straně je rampa (sklon 13 %, šířka 141 cm, délka 555 cm) bez mezipodesty a madel, která vede do zvýšeného přízemí k výtahu. Výtah spojuje zvýšené přízemí až -4. patro, včetně -1. mezipatra s šatnou. Vstup do horní části sálu Hlavní scény je od výtahu v -1. patře bez převýšení. Dveře do hlediště (průjezd šířka 123 cm) jsou dvoukřídlé, v době představení jsou trvale otevřené do předsálí. Vyhrazená místa v sále vzniknou demontováním sedadel (hloubka 220 cm). Kavárna v -1. patře je nepřístupná (+ 4 schody). Dolní část hlediště je přístupná výtahem v - 2. patře a vyrovnávací rampou (sklon 9 %, šířka 110 cm, délka 236 cm) bez madel. Dveře do sálu (průjezd šířka 117 cm) jsou dvoukřídlé, v době představení jsou trvale otevřené do předsálí. Jedno vyhrazené místo je součástí 1. řady.

Malá scéna se nachází v 1. patře a z pasáže je přístupná výtahem. Dveře do sálu jsou dvoukřídlé (hlavní křídlo šířka 80 cm, vedlejší křídlo šířka 82 cm) a otevírají se mechanicky do předsálí. Sál je funkčně rozdělen závěsy na zónu s šatnou (pult výška 87 cm), občerstvení (pult výška 101 cm, stolky podjezd 75 cm) a hlediště propojené s jevištěm. Vyhrazená místa jsou v nulté řadě.

Výtah:

Velký výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 144 cm, hloubka 111 cm) je volně přístupný a spojuje zvýšené přízemí až -4. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem (výška 92 cm) a zrcadlem na boční stěně, dále sklopným sedátkem. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 107 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 114 cm. Výtah je průchozí.

Malý výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 100 cm, hloubka 120 cm)je volně přístupný a spojuje přízemí a 1. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem (výška 92 cm) na boční a čelní stěně, zrcadlem na čelní stěně, dále sklopným sedátkem. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 92 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 95 cm.

WC:

V -1. patře je k dispozici přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 201 cm, hloubka 198 cm).

V -2. patře je k dispozici částečně přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 141 cm, hloubka 145 cm). Toaletní mísa a je vybavena jedním sklopným a jedním pevným madlem.

Galerie:
Divadlo Minor   Divadlo Minor   Divadlo Minor   Divadlo Minor   Divadlo Minor   Divadlo Minor   Divadlo Minor
Mapa