ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Písecká brána

Přístupný
Kontakty

K Brusce 208/5
Praha 6

telefon +420 233321313

mobil +420 724737352

email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody NE Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Do objektu Písecké brány je přístup možný z ulice K Brusce: z jižní strany od letohrádku, ze severní strany od parku Charlotty Masarykové. Vstup je možný bránou s oboustranně umístěnými vstupními dveřmi. Ke vstupu se využívá vždy pravý vchod jednokřídlými dveřmi (šířka 117 cm) s prahem (výška 3 cm), otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Mezi dveřmi je dvoukřídlá brána (šířka průchodu 267 cm), otevírá se mechanicky směrem dovnitř, vstup se otevírá pouze v době konání některých akcí.

Interiér:

Za vstupem do brány z jižní strany vede z dvorany vpravo vstup do kavárny/restaurace. Vstupní dveře jsou dvoukřídlé (hlavní křídlo šířka 84 cm, vedlejší křídlo šířka 30 cm) s prahem (výška 2 cm), otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Vybavení tvoří stoly (výška 75 cm) s podjezdem (výška 70 cm), mobilními židlemi a barovým pultem (výška 118 cm). V prostoru dvorany se umísťují další stoly a židle patřící ke kavárně/restauraci.

Výtah:

Celý prostor je v uliční úrovni.

WC:

Přístupné toalety jsou součástí běžných WC umístěných u severního vstupu. Vstup je ze dvorany dvoukřídlými vraty (šířka 2x 84 cm) s prahem (výška 2 cm), otevírají se mechanicky směrem dovnitř společné předsíně pro oddělení WC muži a WC ženy.

Přístupné toaleta (dveře šířka 101 cm; kabina min. rozměry šířka 166 cm, hloubka 222 cm) se nachází v oddělení WC ženy. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 150 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

Přístupná toaleta (dveře šířka 101 cm; kabina min. rozměry šířka 160 cm, hloubka 183 cm) se nachází v oddělení WC muži. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 130 cm). Toaletní mísa je vybavena pouze jedním pevným madlem.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 10/2018

Galerie:
Písecká brána   Písecká brána   Písecká brána   Písecká brána   Písecká brána   Písecká brána   Písecká brána
Mapa