ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Katastrální úřad pro hl. m. Prahu

Přístupný
Kontakty

Pod sídlištěm 1800/9
Praha 8

telefon +420 284041111


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Komunikace v okolí objektu je tvořena kvalitní dlažbou, která je ve směru od metra v podélném sklonu (6 %). Vstupní karuselové dveře jsou po stranách nahrazeny jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm), které se otevírají směrem ven. Pro otevření dveří je k dispozici tlačítko označené symbolem přístupnosti (výška 82 cm).

Interiér:

Veřejnosti přístupné prostory jsou umístěny v přízemí a v prvním patře. Patra jsou propojena třemi osobními výtahy. V přízemí se nachází upravená toaleta a podatelna s jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm) vybavená pultem (výška 115 cm). V prvním patře jsou jednotlivé přepážky s pultem (výška 100 cm). Nejvyšší tlačítko vyvolávacího systému je ve výšce 110 cm. Manipulační prostor je dostatečný, všechny průjezdy jsou širší než 80 cm.

Výtah:

Tři totožné výtahy (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 110 cm, hloubka 140 cm) spojují 0. až 1. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem a zrcadlem na čelní stěně. Sklopné sedátko je k dispozici pouze u jednoho výtahu. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 97 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 109 cm.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 160 cm, hloubka 181 cm) je samostatná a nachází se v přízemí vedle vrátnice. Kabina je uzamčená na Euroklíč, který je k dispozici na vrátnici. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 92 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

Parkování:

K dispozici jsou dvě vyhrazená parkovací stání, umístěná na parkovišti u objektu.

Poznámky:

Mapováno 10/2021.

Galerie:
Katastrální úřad pro hl. m. Prahu   Katastrální úřad pro hl. m. Prahu   Katastrální úřad pro hl. m. Prahu   Katastrální úřad pro hl. m. Prahu   Katastrální úřad pro hl. m. Prahu   Katastrální úřad pro hl. m. Prahu
Mapa