ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Bankomat ČS

Přístupný
Kontakty

Lochotínská 1108/18
Plzeň




Popis:

Bankomat je součástí obchodu Kaufland a nachází se ve snížené uliční úrovni přístupné výtahem. Vstup do obchodu je dvoukřídlými dveřmi, které se otevírají automaticky do stran. Z prostorného zádveří vedou do pasáže obchodu další totožné dveře. Bankomat je volně stojící. Manipulační prostor u bankomatu je dostatečný. Nejvýše umístěné tlačítko je ve výšce 120 cm, čtečka na platební kartu je ve výšce 94 cm, otvor pro platební kartu je ve výšce 99 cm. Otvor pro výběr bankovek je ve výšce 78 cm.

Výtah:

Výtah spojuje uliční úroveň a její sníženou část. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Dveře výtahu jsou automatické (šířka 140 cm). Klec (šířka 180 cm, hloubka 270 cm) je vybavena sedátkem a madlem na boční stěně. Zrcadlo není k dispozici. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 96 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 109 cm.

Parkování:

K dispozici je více než 5 vyhrazených parkovacích stání.

Poznámky:

Bankomat je přístupný, je li nejvyšší ovládací prvek i výstupy ve výšce do 120 cm. Bankomat je částečně přístupný, je li nejvyšší ovládací prvek i výstupy ve výšce 121 - 126 cm. Bankomat je nepřístupný, je li nejvyšší ovládací prvek i výstupy ve výšce nad 126 cm.

Mapováno 2/2023