ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Kavárna Vnitroblock

Přístupný
Kontakty

Tusarova 791/31
Praha 7

telefon +420 732373069


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody NE Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Komunikace v okolí objektu jsou tvořeny převážně mozaikovou dlažbou. Přístup z ulice Tusarova je dvoukřídlými dveřmi, které se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná.

Druhý přístup je z ulice Dělnická přes vnitroblok po komunikaci s hrubším asfaltem v kombinaci se štěrkem. Dvoukřídlé vstupní dveře se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná.

Interiér:

Prostory kavárny se nachází v uliční úrovni v bývalé průmyslové hale. Manipulační prostor je dostatečný, všechny průjezdy jsou širší než 80 cm. Kavárna je vybavena několika druhy stolů s možností podjezdu (60 – 70 cm).

Výtah:

Výtah není k dispozici, všechny prostory kavárny se nachází v uliční úrovni.

WC:

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 203 cm, hloubka 140 cm) je součástí oddělení WC ženy. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 126 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem. Umyvadlo je umístěno ve společném otevřeném předprostoru.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání je k dispozici před vstupem do nedalekého objektu Městské knihovny.

Poznámky:

Mapováno 3/2018

Galerie:
Kavárna Vnitroblock   Kavárna Vnitroblock   Kavárna Vnitroblock   Kavárna Vnitroblock   Kavárna Vnitroblock   Kavárna Vnitroblock
Mapa