ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Lapidárium Národního muzea

Částečně přístupný
Kontakty

Výstaviště 422
Praha 7



mobil +420 702013372

email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Lapidárium se nachází za vstupem do areálu Výstaviště. Před hlavním vstupem do budovy lapidária je +1 schod (výška 13 cm), který nedostatečně překonává úzká rampa (sklon 10 %, šířka 88 cm, délka 81 cm). Rampa není opatřena madly ani zarážkou proti sjetí vozíku z šikmé plochy. Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 82 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. U dveří je k dispozici zvonková signalizace (výška 151 cm). Za zádveří (šířka 205 cm, hloubka 150 cm) vedou k pokladně další totožné dveře, otevírají se mechanicky směrem do zádveří.

Interiér:

Za vstupem se nachází pokladna opatřená pultem (výška 95 cm). Všechny prostory lapidária se nachází v úrovni vstupu bez dalších převýšení. Manipulační prostor je dostatečný, všechny průjezdy jsou širší než 80 cm. Povrch podlahy lapidária tvoří kvalitní velkoformátová dlažba.

Výtah:

Výtah není k dispozici, všechny prostory jsou v úrovni vstupu.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 190 cm, hloubka 229 cm) je samostatná a nachází se v neveřejných prostorách restaurátorského ateliéru. Přístup k toaletě zajistí na vyžádání personál na pokladně. Jednokřídlé dveře do WC se otevírají mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 93 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

Parkování:

U vstupu do areálu Výstaviště je k dispozici 7 vyhrazených parkovacích stání.

Poznámky:

Mapováno 3/2018

Galerie:
Lapidárium Národního muzea   Lapidárium Národního muzea   Lapidárium Národního muzea   Lapidárium Národního muzea   Lapidárium Národního muzea   Lapidárium Národního muzea
Mapa